Nya Nissan Juke - Defy Ordinary

En underhållande körupplevelse

Pris från[*]

Kampanjpris från 234 000 kr* (ord. 259 000 kr)

Privatleasing från 2 995 kr/mån**

Välj din Juke

3/4 statisk vy framifrån av Nissan JUKE Hybrid SUV framför lagerlokal

EXTERIÖR DESIGN

Djärv och unik design

Skarpa linjer och djärv design har alltid definierat Nissan Juke. Snygga lättmetallfälgar, spännande färger och en attraktiv interiör skapar en underbar helhet.

Interiör vy framifrån av instrumentpanelen i Nissan JUKE Hybrid SUV med passagerare

INVÄNDIG DESIGN

Lika anpassbar som du

Upptäck storleken och kapaciteten i denna smarta bil. Nissan Juke är designad för dig och alla dina resor, från kvaliteten på interiören till dess rymliga och mångsidiga lastutrymme.

Nissan Juke Hybrid SUV parkerad utanför butik

DRIVLINOR

Upptäck Nissan Juke drivlinor

Oavsett om du letar efter en ren bensin- eller hybridmotor, erbjuder Juke en underhållande körupplevelse och responsiv motorisering, samtidigt som du minskar din bränsleförbrukning (1).

MÅTT

Nissan Juke mått

Med kompakt exteriör och imponerande invändigt utrymme, använder Juke sina dimensioner på smartast möjliga sätt.

1/2 MÅTT

A - Höjd: 1 593 mm (inkl. hajfensantenn)<br> B - Längd: 4 210 mm<br> C - Bredd: 1 800 mm (exkl. speglar)

Nissan JUKE Hybrid SUV 3/4 bild framifrån inklusive totala mått

1/2 BAGAGEVOLYM UPP TILL

A - 422 liter<br> B - 1 305 liter (med nedfällda baksäten)

Illustration av Nissan JUKE Hybrid SUV sedd ovanifrån som visar bagagevolym

1/2 BAGAGEUTRYMME

A - Max. längd: 1 477 mm<br> B - Max. bredd: 1 249 mm

Nissan JUKE Hybrid SUV 3/4 bild bakifrån inklusive bagagemått

ASSISTERAD KÖRNING

Smart teknik som hjälper

Nissans avancerade assistansteknologier kopplar upp dig mot omvärlden, ökar säkerheten, komforten och kontrollen ute på vägarna.

1/2 - ProPILOT Assist

ProPILOT Assist hjälper dig att hålla bilen centrerad i körfältet och övervakar avståndet mellan dig och bilen framför (2).

Nissan JUKE Hybrid SUV körbild bakifrån på större väg i staden

1/2 - Intelligent Around View Monitor

Intelligent Around View Monitor visar bilder av vad som finns framför, bakom och på trottoarsidan av bilen - allt för att hjälpa dig att lättare manövrera på trånga platser (3).

Nissan JUKE Hybrid SUV parkering i stad

1/2 - Intelligent frontkollisionsvarning

Intelligent frontkollisionsvarning håller koll på upp till två fordon framåt. Om systemet upptäcker en plötslig inbromsning får du en hörbar och visuell signal som informerar dig att sakta ner (3).

Nissan JUKE Hybrid SUV intelligent frontkollisionsvarning illustration

ANSLUTBARHET

Alltid uppkopplad till din värld

Med Nissan Intelligent Technology håller du dig uppkopplad och synkroniserad med omvärlden. Anslut till din favoritspellista och appar, ställ in din destination och mycket mer.

1/2 - Enkel anslutbarhet

Få ut det mesta av din bilresa med den större infotainmentskärmen, navigationssystemet, Android Auto eller Apple Carplay och mer (4,5,6).

Nissan JUKE Hybrid SUV instrumentbräda framifrån som visar NissanConnect-skärm

1/2 - NissanConnect-appen

Med appen NissanConnect Services kan du se var du parkerade bilen, skicka destinationer till navigationssystemet mm (5)(7).

Profilvy av Nissan JUKE Hybrid SUV parkerad bredvid affär med person som står utanför och håller en telefon

1/2 Hem-till-bil

Anslut din bil till appen så kan du se statusen för ditt fordon hemifrån.

Interiörvy av Nissan JUKE Hybrid SUV med förare som använder en telefon
3/4 vy bakifrån av Nissan JUKE Hybrid SUV med bröllopspar som går iväg

BYGG DIN BIL

Konfigurera din Juke

Utforska hur du kan personanpassa din Nissan Juke.

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan QASHQAI e-Power N-Design sidoprofilvy

TILLBEHÖR

Stick ut lite extra

Skapa en look som är helt unik. Kombinera ditt val av tillbehör och få en bil som perfekt uppfyller dina behov och blir mer visuellt spännande (8).

1/2 - Spegelkåpa kolsvart

Ge dina sidospeglar ett coolare utseende med kåpor i Carbon Black som är designade att perfekt matcha din Juke.

Nissan JUKE Hybrid SUV spegelkåpa kolsvart

1/2 - Takmonterad cykelhållare (9)

Transportera upp till 3 cyklar säkert med detta tillval som monteras på taklastbågarna. (maxvikt 20 kg, passar hjulstorlek 36”/91 cm)

Nissan JUKE Hybrid SUV takmonterad cykelhållare

1/2 - Tröskelskydd baklucka

Högkvalitativt skydd i borstad aluminium. Utformade att skydda mot repor vid in-/urlastning.

Nissan JUKE Hybrid SUV tröskelskydd baklucka

(*) Erbjudandet gäller fram till 31.12.2024 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella förändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta din Nissan-agent.

(**) Avtalstid: 36 månader, 3000-6000 mil max. körsträcka (beroende på avtal). Uppläggningsavgift 995 kr och administrationsavgift 59 kr/mån tillkommer. Månadskostnaden är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver hyresavgiften. Erbjuds av Santander Consumer Bank, sedvanlig kreditprövning sker. Gäller fram till 31.12.2024. Med reservation för eventuella ändringar.

[1] Jämförelse gjord mellan Nissan Juke N-Connecta 1.0 114 hk DCT och Nissan JUKE N-Connecta Hybrid 143 hkNissan XYZ XX hk, bensin/diesel: bränsleförbrukning (l/100 km) kombinerad: 6,1; koldioxidutsläpp kombinerad (g/km): 138. Nissan XYZ: bränsleförbrukning kombinerad (l/100 km): 4,8 koldioxidutsläpp kombinerad (g/km): 108. Fordonet har homologerats i enlighet med EU-föreskrifter med den mer realistiska WLTP-testproceduren. NEDC-värden är därför inte tillgängliga för detta fordon.

[2] ProPILOT Assist är tillgänglig för utvalda modeller och kan bara användas i bilar med automatisk växellåda. ProPILOT Assist är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. ProPILOT Assist ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

[3] Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissanagent eller läs mer på www.nissan.se/

[4] För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på appen NissanConnect Services med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria appen NissanConnect Services behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Mobilnätstäckning krävs för alla tjänster.Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-agent för mer information.

[5] WiFi i bilen är alltid en betaltjänst tillgänglig via abonnemang. Kontakta din Nissan-agent för mer information.

[6] Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

[7] Tillbehör som visas är standard och/eller tillval endast på utvalda bilklasser. Ytterligare kostnader kan tillkomma. Bilder på Juke N-sport och N-design som inkluderar originaltillbehör.

[8] Utvalda Nissan-tillbehör tillhandahålls av Nissan-godkända Agent. De ger garanti enligt deras villkor, som är minst ett års garanti. För mer information, kontakta din Nissan Agent.Tillbehör och eventuell extrautrustning som monteras av kunden kan ha en inverkan på bilens kommunicerade räckviddsvärden. Originaltillbehör från Nissan täcks av den nya fordonsgarantin på 3 år/100 000 km (vilket än kommer först), om de monterats av en Nissan Agent eller Nissan-reparatör före överlämning av fordon eller under den nya fordonsgarantiperioden. Originaltillbehör som monteras utanför den nya fordonsgarantiperioden eller av tredjepart eller av kunden täcks endast av Nissans garanti för originaldelar och tillbehör på 12 månader/obegränsad körsträcka.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga eller kanske inte är tillgängliga som standard utan som tillval.